Virpošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Detek, SIA

Raubēni, Rubeņu ceļš 62c, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
MIG/MAG metināšana, TIG metināšana, valcēšana, virpošana , zāģēšana, urbšana, vītņu griešana.

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
dizaina priekšmeti, tehnoloģisko iekārtu izgatavošana, metāla žogi un vārti,detaļu griešana un locīšana, virpošana

NAGLIS & ERR, SIA

Uzvaras prospekts 1c, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Frēzēšanas darba galds, iekārta, frēzēšanai, frēzēšana, virpošana . Lāzergriešana.

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Alpha SA, SIA

Katlakalns, Magoņu 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Metināšanas un griešanas iekārtas: ✓ MIG/MAG metināšanas pusautomāti ✓ MMA invertori ✓ TIG invertori ✓ Multifunkcionāli MMA/TIG/MIG invertori ✓ Plazmas griezēji ✓ CNC plazmas griešanas iekārtas ✓ Metināšanas un griešanas aksesuāri

HYPERTHERM plazmas griezēju un GYS metināšanas iekārtas oficiālie pārstāvji Latvijā un Baltijā.

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
SIA MontMet nodrošina dažāda veida pakalpojumus:: ✓ Metāla margu izgatavošanu ✓ TIG metināšanu ✓ Pulverkrāsošanu ✓ Detaļu karsto cinkošanu ✓ CNC virpošanu, virpotas detaļas ✓ Tīrīšanu ar smilšu strūklu, smilšstrūkla ✓ Skrošu strūkla Apraksts:

SIA "MontMet'' pēc individuāla pasūtījuma projektē un izgatavo metāla izstrādājumus, kā arī veic to montāžu. Pēc pasūtījuma nodrošinām arī karsto cinkošanu un pulverkrāsošanu. Visu savu produkciju izgatavojam pēc visaugstākajiem standartiem un, nepieciešamības gadījumā, nodrošinām arī dokumentāciju.

Izgatavojam metāla karkasus, kāpnes, margas un citus metāla izstrādājumus. Sadarbības partneris SIA MetMaster https://metmaster.lv/

Dzinča, SIA

Priekuļi, Dārza 11a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Apraksts:

"Dzinča", Autoserviss Priekuļos piedāvā visu veidu auto apkopes un remontu. Citroenu, peugeot aizmugurējo tiltu remontu. Stiklu līmēšanu un ātrumkārbu remontu. 

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" uzsāka savu darbību 2012. gadā. Piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu metāla/tērauda konstrukcijas jomā: metāla/tērauda konstrukcijas izgatavošanu, pretkorozijas apstrādi, metināšanas šuvju kontroli, malu slīpēšanas apstrādi, montāžas un krāsošanas darbus, kā arī citus augsti kvalitatīvus un profesionālus pakalpojumus. Izgatavojam metāla/tērauda izstrādājumus atbilstoši klientu vajadzībām. Izpildām gan individuālus, gan uzņēmumu pasūtījumus. Klientu apmierinātība ar piedāvātajiem pakalpojumiem ir mūsu PRIORITĀTE.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Voka, SIA

Celtnieku 11, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

Dibināts 1993. gadā, SIA "Voka" ir viens no vecākajiem graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšanas un būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Galvenais darbības virziens ir graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšana, būvniecība un serviss. Vokas spēks ir speciālisti ar pieredzi, kas projektus spēj pielāgot Jūsu prioritātēm, izmantojot atbilstošākā ražotāja iekārtas. Ilgstošā sadarbība ar ražotājiem no visas Eiropas ļauj izvēlēties iekārtas pēc to specifiskajām īpašībām, kas apzinātas no pieredzes. Nodarbojamies arī ar jaunu un lietotu traktoru un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību. Piedāvājam Farmtrac, JCB, Weidemann zīmola traktortehniku, Bury, Expom, Meprozet, Metaltech, Padagas, POM Augustow, Zuptor u.c. ražotāju lauksaimniecības tehniku. Uzņēmumam attīstoties, tika uzsākta visa veida metāla būvkonstrukciju ražošana – noliktavas, angāri, biroja ēkas, ražošanas ēkas, graudu pirmapstrādes ēkas. Bez būvkonstrukciju izgatavošanas Voka piedāvā arī dažādus metālapstrādes pakalpojumus.

Merrem Industriplasts, SIA Plastmasas un gumijas materiālu, detaļu veikals - noliktava

Patversmes 21, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Plākšņu zāģēšana garenvirzienā un šķērsvirzienā ✓ Apaļstieņu un cauruļu zāģēšana nepieciešamajos izmēros ✓ Ēvelēšana, frēzēšana un urbšana ✓ Materiālu piegāde klientiem ✓ Plastmasas konstrukciju metināšana ✓ Gumijas izstrādājumu izgatavošana no gumijas loksnēm ✓ Konsultācijas, palīdzība materiālu izvēlē

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Lādīte un ko, SIA, automātisko ātrumkārbu remonts

Turpinām strādāt klātienē!
Biķernieku 17a, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Autoserviss veic visu marku automašīnu automātisko ātrumkārbu remontu. Mēs sniedzam šādus pakalpojumus:

✓ Remonts –  automātiskā pārnesumkārba ✓ Automātiskās pārneses diagnoze (automašīnām, kas paliek remontā – bez maksas) ✓ Automātiskās pārnesumkārbas noņemšana un uzstādīšana ✓ Hidrotransformatoru remonts ✓ Eļļas un filtru maiņa automātiskajā transmisijā ✓ Vadības bloka remonts

 

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Vasaras un ziemas riepas ✓ Vieglmetāla un tērauda diskus ✓ Motociklu riepas ✓ Disku remontu ✓ Kondicionieru uzpildi un diagnostiku ✓ TPMS sistēmu kalibrēšanu ✓ Riepu montāžu, balansēšanu un uzglabāšanu ✓ Savirzes regulēšana

GA technology, SIA

A.Deglava 26d-5, Rīga, LV-1009
Pakalpojumi:

Piedāvājam saviem klientiem plaša spektra servisu - sākot ar personīgo konsultāciju, izprotot individuālās vajadzības, izvērtējot tehniskās iespējas un piedāvājot efektīvāko tehnoloģiju. Tādējādi nodrošinām saviem klientiem gan kvalitatīvu pirmspārdošanas, gan arī pēcpārdošanas servisu. Veicam ražošanas iekārtu piegādi, uzstādīšanu, lietotāju apmācību, kā arī rūpējamies par iekārtu efektīvu darbību ilgtermiņā, piedāvājot veikt visas tehniskās apkopes. Tāpat piedāvājam klientiem kvalitatīvus augstu apgriezienu frēzēšanas instrumentus no mūsu partnera DATRON.

AGS, SIA, motoru remonts, kloķvārpstu slīpēšana

A.Kronvalda 40 k.3, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

Motoru kapitālais remonts, kloķvārpstu slīpēšana, sadales vārpstu slīpēšana, bloku izvirpošana, alumīnija metināšana, Cēsīs, Limbažos, Valmierā, Valkā, Smiltenē, Gulbenē, Madonā, Balvos, Rēzeknē, Daugavpilī, Vidzemē, Zemgalē, Latgalē.

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Bremžu disku virpošana . Bremžu kluču maiņa. Bremžu loku maiņa. Stāvbremzes remonts., Bremžu disku virpošana Valmiera. Bremžu kluču maiņa Valmiera. Bremžu loku maiņa Valmiera.